Ei voi olla totta…

TABI:n foorumilta luin eilen sellaisen meilin, että meinasi sydänkohtaus iskeä. Esoteeriseen kirjallisuuteen erikoistunut Weiser on jenkkilän puolella saanut käsiinsä ns. FizGerald-kokoelman, joka sisältää alkuperäisiä Aleister Crowleyn ja Frieda Harrisin Thoth Tarot -projektiin liittyvää materiaalia uskomattoman määrän. Kokoelma on vähintäänkin yhtä merkittävä kuin Yorke-kokoelma Warburg Instituutissa. Nyt myynnissä oleva Weiserin kokoelma sisältää mm. Crowleyn ja Harrisin kirjeenvaihtoa, Book of Thothin konekirjoitus-arkit joihin Crowley on tehnyt korjauksia ja muutoksia omakätisesti, yhden kappaleen Book of Thothin kirjaa (ensipainos, nro 48/200), Crowleyn luonnoksia korteista, koevedoksia pakan korteista, sekä metallisia painolaattoja korteista vuodelta 1943. Suosittelen ruokaliinan kiinnittämistä tukevasti paikoilleen ennen sivulle siirtymistä (suurin osa materiaalista on onneksi/valitettavasti jo myyty):  http://www.weiserantiquarian.com/catalogtwenty/

Olin lähes varma siitä, että loputkin kohteet on jo myyty, mutta olihan se pakko lähettää postia rapakon taakse ja katsoa millainen vastaus sieltä tulisi. En tahdo vieläkään uskoa asiaa todeksi: 


Aleister Crowley and Frieda Harris, Exhibition of Playing Cards The Tarot (Book of Thoth) 78 Paintings According to the Initiated Tradition and Modern Scientific Thought with other Occult and Alchemical Designs. (London): Privately Printed, [1941]. First Edition – Second Issue. Softcover, 8vo, 8 x 5 inches. 20pp. Original wrappers, the upper wrapper of which reproduces in colour an early design of the first trump, The Magician (when the deck was eventually published the title was changed to ‘The Magus’ and a much different design used). A catalogue produced to accompany the first exhibition of the designs for the Thoth cards, which was supposed to have been held at the Nicholson and Venn Galleries, in Oxford, in June 1941. (kuva
)

sekä

Aleister Crowley & Frieda Harris, An unissued 4 page gathering from the First Edition of The Book of Thoth. London: OTO/Chiswick Press Ltd., 1944. First edition. A single sheet of quality mould-made paper, folded once to give four 7 1/2″ x 10″ pages. They are from the plates section of the book, each page of which has four printed black and white tarot designs printed on it. Unissued, presumably left-overs from the printers. (kuva)

ovat Minun!!! Oi Onnea!!! Wuuhaaa, yeaah!!! Kyllä, olen materialisti!!! Ja onnellinen siitä!!! Nyt saa räikät laulaa :)))

…vaan mistä löytäisi rahat tähän:

 


An original engraved printing block, used to reproduce the color plate of the Tarot card ‘The Lovers’ in the First Edition of The Book of Thoth (1944), and for the prototype of the tarot card itself (1943). Fine detail in some of the outlines, other parts somewhat cloudy in appearance. A couple of very light scrapes, otherwise overall VG condition. (32819) ON HOLD

“-arrgh!”

 

This entry was posted in Ei kategoriaa. Bookmark the permalink.

3 Responses to Ei voi olla totta…

 1. Jeskamandeer!! Oho, ja onnea =D Missä hintaluokissa pyöritään? Et kuitenkaan kerro, otit kulutusluottoa?? 😀
  Hitura, en voittanut taaskaan lotossa lauvantaina, muuten olisin heti jelpannut.

  • admin says:

   Eka oli $95.00 ja toka $40.00, posteihin ei paljoa menny. Tattis vaan ajatuksesta, ehkä se on ihan hyvä vaan et jää toi viimonen kohde välistä 🙂

 2. 8pallo says:

  Dollarihinnoista päätellen tulevat jenkkilästä? Juh, “rapakon takaa”.
  Nuo kosahtanevat tulliin josta saat ne kipittää ne lunastamassa virka-aikaan. Lunastukseen sisältyy itse tulli (joka ei niin paha vielä tuon hintaisista) sekä kirjoja koskeva 8% alv.
  Mutta *kuola* ;-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*