Tarot-päivä 7.5.2009 Era Novassa

"Tero Hynynen on paikalla Era Novassa To 7.5 klo 15.00-16.30 vastailemassa kysymyksiin Tarot-korttien käytöstä. Oletko kiinnostunut Taroteista mutta koet epävarmuutta niiden käyttämisessä? Olet ehkä nähnyt yhden pakan ja kiinnostuit asiasta, mikä se Tarot oikein on? Tai olet jo pidempään käyttänyt kortteja mutta sinua askarruttaa jokin asia niiden suhteen? Olitpa sitten vasta-alkaja tai jo pidemmän linjan harrastaja tai muuten vain aiheesta kiinnostunut, olet lämpimästi tervetullut tapaamaan Teroa ja keskustelemaan asian tiimoilta. Keskustelutuokion jälkeen on mahdollisuus myös lyhyisiin, 20min. tulkintoihin paikan päällä. Voit tiedustella suoraan Terolta vapaita aikoja osoitteesta tero@tarotpuu.com tai numerosta 0500 369 444. Tulkinta maksaa 20€. Aiheesta lisää Teron kotisivuilla www.tarotpuu.com"

ERA NOVA BOOKSHOP
Kasarmikatu 2
00140 HELSINKI
puh. 09 632 500
Liike avoinna: ark 10-18, la 10-15

www.eranova.fi
 

This entry was posted in Ei kategoriaa and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*