Tarot-tarinat

Minttu "Birdy" Hapulin uunituore kirja Tarot-tarinat (Atena Kustannus Oy, 2009)

"(Hapulin) elämänmakuisissa tarinoissa tarotin voimat liikuttavat niin betonilähiön teiniä kuin metsänreunassa asuvaa äitiä. Kaikkein arkipäiväisin tilanne sisältää aina hitusen salaperäisyyttä, koska jokaisella pakan kortilla on sekä valoisa että pimeä puolensa, eikä aina voi varmasti tietää kummasta on kyse. Silti raaimmassakin menetyksessä asuu toivon siemen: vaikka kuolema korjaa satoa, perhoset kuitenkin tanssivat kesäpäivässä. Jokaisessa tarinassa kyse on valinnan hetkestä: käännä pakasta kortti ja yritä ymmärtää, mitä valitset. Kun kortit alkavat vähetä, Tarot-tarinoiden ihmiskohtalot alkavat solmiutua yhteen."

Näyteteksti löytyy täältä

Tuumailuja kirjasta luvassa jahka olen ensin käynyt opuksen investoimassa…

This entry was posted in Stories, Tarot, Tarot Books and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Tarot-tarinat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*