Tarotpuun uudistuneet sivut

Kotisivut saivat uuden ilmeen, ulkoasu on nyt entiseen verrattuna keveämpi ja selkeämpi:

Tarotpuu

Iloitsen erityisesti Ajankohtaista -palstan lisäyksestä, nyt on yksi vakipaikka mihin tulevat niin kurssi- kuin muutkin ilmoitusluontoiset asiat. Kuvamateriaali vaihtui myös aika paljon, esim. LogoArt -osiossa esillä uusia kättentöitä. Tarot-puolen kuvituksessa lisäyksenä Marseille -pakan kuvia, klassinen valinta 🙂

Kaiken takana uusi ja upea Pohjatuuli Design – palvelu on monipuolista, tehokasta, laadukasta ja nopeaa. Suosittelen lämpimästi!

(My website has been given a new face and also been updated quite a bit, unfortunately the contents are still in Finnish only. I know, I’ve promised the translation for ages.. am working on it, am working on it.. 😉 )

This entry was posted in Jung, Tarot, Tarot Media, Tarot Psychology, Therapy and tagged , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Tarotpuun uudistuneet sivut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*