Kortisto

 

Paljonko mahtaa Suomesta löytyä tulkintojen parissa työtään tekeviä henkilöitä? Missä kaikissa kaupungeissa on ammattimaisia Tarot-, pelikortti- tai oraakkelikortti-tulkitsijoita, ja mistä eri näkökulmista he tulkintoja tekevät? Näitä kysymyksiä pyörittelin mielessäni kun tajusin, että Suomeenhan pitää saada jonkinlainen yhteinen foorumi tai sivusto, minne kaikki tulkitsijat voivat laittaa yhteystietonsa näkyville. Ja nyt, mina damer och herrar, minulla on ilo ja kunnia esitellä.. KORTISTO!
 
Suuri kiitos Jyrkille / Tajunta Medialle toteutuksesta ja ylläpidosta. Näin alussa lista on tietenkin lyhyt mutta toivottavasti sana kulkee ja tieto leviää. Kortiston tarkoitus on toimia sekä markkinointikanavana että yhteisenä elimenä tulkitsijoiden välillä. Uskon, että Kortistosta tulee asiakkaiden kannalta todella hyödyllinen väline; jatkossa on mahdollista katsoa kaupunkikohtaisesti, keitä omalla alueella työskentelee ja millaisia tulkintoja he tekevät.  

Kortisto is a place for professional card readers (Tarot, playing cards, oracle cards, etc.) in Finland to come together and advertise their services. I realised there wasn’t such a forum available, so now there is 🙂
My thanks go to Jyrki / Tajunta Media for making this a reality. I hope many people will hear about this page and add their info to it (in case you’re a reader). Once the list grows in length we’ll begin to group the readers city by city. This will make it easier for customers to find out what type of readers are available in their area.

This entry was posted in Lenormand, Playing Cards, Tarot, Tarot Media and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*